Kelly Clarkson supruga mora isplaćivati 200.000 dolara mjesečno

0
558
ArticleTop

Pjevačica Kelly Clarkson, pobjednica Američkog Idola 2003. godine, je paklu brakorazvodnog procesa sa suprugom Brandonom Blackstock s kojim je dobila dvoje djece. Sudija u Los Angelesu je donio odluku da je muzička zvijezda dužna da mjesečno isplaćuje 200.000 dolara suprugu, uključujući i 45.000 dolara alimentacije za djecu.

Brandon Blackstock godišnje od svoje bivše supruge dobijat će oko 2.4 miliona dolara. Odlukom sudije Kelly Clarkson je dužna da plati 1.25 miliona sudskih troškova za sebe, ali i supruga. Američki mediji su još ranije pisali kako je Blackstock tražio da mu supruga isplaćuje duplu cifru svakoga mjeseca, ali sud je iznos prepolovio.

Kelly Clarkson je zahtjev za razvodom predala u junu prošle godine nakon sedam godina braka. Od predaje papira u javnosti je samo nekoliko puta pomenula kako ona i njen bivši suprug imaju pravo na život i da radi sve kako bi intimu sačuvala od javnosti. Pjevačica je dobila starateljstvo nad dvoje djece, ali otac ima pravo da ih posjećuje određeni broj dana u mjesecu.

ArtickeBottom