Heidi Klum već nosi jedan od trendova koji će biti hit ove jeseni, ali s odličnim ljetnim twistom

0
218
ArticleTop

Trenutno je na odmoru u Italiji pa ne čudi što ljetni komadi i bikiniji dominiraju njezinim Instagram profilom. Ipak, jedan pogled na njezine društvene mreže daje nam najbolju inspiraciju za jesen.

Heidi Klum možda je trenutno na ljetovanju, ali modno, čini se, već razmišlja o jeseni. I mi se osjećamo isto jer se ovo ljeto u najboljem slučaju pokazalo nezadovoljnim, a pogotovo kako se približavamo kraju sezone. Stoga, isplati se obaviti kupnju za prijelazno razdoblje kako biste osigurali da komadi mogu trajati tijekom cijele sezone.

Manekenka je ultimativni dokaz ove teorije. Trenutno je na odmoru u Italiji pa ne čudi što ljetni komadi i bikiniji dominiraju njezinim Instagram profilom. Ipak, jedan pogled na njezine društvene mreže daje nam najbolju inspiraciju za jesen.

Heidi Klum već nosi jedan od trendova koji će biti hit ove jeseni, ali s odličnim  ljetnim twistom | Diva

Nedavna fotografija Heidi Klum u gornjem dijelu bikinija s odgovarajućom mini suknjom, obje sa zebrastim uzorkom, velika je inspiracija za jesen kada će životinjski uzorci, uključujući zebru, biti veliki hit za sezonu jesen/zima 2023./2024.

Naravno, gornji dio bikinija nije baš neki prijelazni komad za hladnije mjesece, no mini suknju svakako bismo mogli vidjeti na jesen. Jednostavno dodajte čizme do koljena, pleteni džemper i blejzer i imate svoju jesensku nadogradnju ovog ljetnog artikla.

Jedna stvar koju vrijedi imati na umu s trendovima kao što je ovaj koji često traju duže od sezone jest da se isplati dobro pogledati ljetna rasprodaja. Često možete kupiti nešto povoljno i osigurati visokokvalitetni komad za novu sezonu.

Ono što je sjajno u trendu životinjskog uzorka u jesen 2023. jest da nisu zastupljeni samo klasičniji uzorci poput leoparda, zmije ili zebre, već i neki novi uzorci, od dalmatinskih točkica do kravljih.

Heidi Klum no quiere que sus hijos sigan sus pasos de modelo
ArtickeBottom