Franco Balkan objavio prvi dio Trilogije

0
1393
ArticleTop

Pjesma dostupna na svim digitalnim platformama širom svijeta pod markicom „Tempo Digital“

Sarajevski pjevač Franco Balkan objavio je novi spot za pjesmu ”Rekla mi je” kao prvi dio najavljene Trilogije koja predstavlja uvezanu cjelinu koju prate tri priče. Spot i pjesma ”Rekla mi je” je prvi dio Trilogije, a pratiće je spotovi za pjesme ”Varam” (drugi dio) i ”Voljeću dok zaspim” kao treći i finalni dio. Pjesma je u pop-rap reggaeton žanru.

Muziku za pjesmu ”Rekla mi je” je radio mladi sarajevski pjevač i gitarista Tarik Mulaomerović (Duo X), tekst je napisao Franco Balkan, dok su aranžman radili Almir Ajanović i Adnan Pacoli (Duo X). Pjesma je snimljena početkom ljeta u Tempo studiju u Sarajevu, a mix i mastering je radio Almir Ajanović. Izdavač je produkcijska kuća Tempo Digital iz Sarajeva, koja stoji iza ovog mladog umjetnika.

Spot je radila produkcijska kuća Tempo Digital, a režirao ga je Miloš Jovanović – Rebi iz produkcijske kuće 3Points iz Beograda. Kako saznajemo, pjesma ”Rekla mi je” je Francov peti studijski singl sa nadolazećeg albuma ”Superstar” na kojem će se naći ukupno 9 pjesama. Album Superstar će biti objavljen 21. decembra 2020. godine.

ArtickeBottom