Franco Balkan objavio pjesmu i spot ”Varam”

0
1114
ArticleTop

Nastavak Trilogije

Spot je radila produkcijska kuća Tempo Digital, a režirao ga je Miloš Jovanović – Rebi iz produkcijske kuće 3Points iz Beograda.

Franco Balkan predstavio je drugi dio najavljene Trilogije, pjesmu ”Varam”. Ovaj put, Franco je odlučio da objavi pjesmu u pop maniru, koja se razlikuje od njegovih do sada objavljenih pjesama. Muziku su radili Almir Ajanović i Franco Balkan, tekst je napisao Franco, dok je aranžman i produkciju radio Almir Ajanović u studiju Tempo. Kao prateći vokal na pjesmi, uz Almira Ajanovića, pojavljuje se i poznata bh. pjevačica i solista, Dalal Midhat koja je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2016. godine.

Pjesma je objavljena pod markicom izdavačke kuće Tempo Digital, zahvaljujući kojoj je dostupna na svim digitalnim platformama širom svijeta.

Pjesma ”Varam” je Francov šesti studijski singl sa nadolazećeg albuma ”Superstar” na kojem će se naći ukupno 9 pjesama. Album Superstar će biti objavljen 21. decembra 2020. godine. Spot je radila produkcijska kuća Tempo Digital, a režirao ga je Miloš Jovanović – Rebi iz produkcijske kuće 3Points iz Beograda. U spotu se uz Franca pojavljuju glumice i modeli, Bojana Erceg i Andrijana Vuković. Kao što to i sama pjesma sugerira, tematika je vezana za ljubavni trougao između muškarca i 2 žene.

Više detalja pogledajte u samom spotu koji vam donosimo.

ArtickeBottom