Film Mr. and Mrs. Smith postaje TV serija

0
645
ArticleTop

Volite li film Angeline Jolie i Brada Pitta, Mr. and Mrs. Smith, onda vas očekuje jedno prijatno iznenađenje. Donald Glover i Phoebe Waller-Bridge glumiće su novoj TV verziji akcijske komedije, koja bi na naše ekrane trebala stići 2022. godine.

Glover i Waller-Bridge otkrili su svoju saradnju na Instagramu, jasno stavljajući do znanja da će njihova verzija klasične priče u sebi imati više od nagovještaja komedije.

Osim što glume u seriji, Glover i Waller-Bridge su ko-kreatori novih gospodina i gospođe Smith, a takođe će biti i izvršni producenti. Zvijezde su se prethodno zajedno pojavile na ekranu u filmu Solo: Priča iz Ratova zvijezda, u kojem je Glover glumio Landa Calrissiana, a Waller-Bridge L3-37.

Jennifer Salke, šefica Amazon studija, proslavila je vijest o ponovnom pokretanju gospodina i gospođe Smith na društvenim mrežama. “Donald i Phoebe su dvoje najtalentovanijih kreatora i izvođača na svijetu. Zaista je san za nas, kao i za našu globalnu publiku, vidjeti ove dvije sile prirode da sarađuju kao snažni kreativni tim.”

U dugometražnom filmu iz 2005. godine Brad Pitt i Angelina Jolie glumili su bračni par, koji čine suparnički špijuni. Režirao ga je Doug Liman, a napisao Simon Kinberg.

DAVID M. BENETT/GETTY IMAGES
ArtickeBottom