Eros Ramazzotti nakon 20 godina u pulskoj Areni

0
264
ArticleTop

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice, neponovljivi Eros Ramazzotti, nakon gotovo 20 godina vraća se u veličanstvenu Arenu Pula, 14.08. u sklopu svoje svjetske turneje “BATTITO INFINITO”.

Nakon što je krenuo u osvajanje svijeta, Eros Ramazzotti, glasnogovornik jedne gotovo iščezle generacije, nastavlja svoj nezaustavljivi niz i tokom ljeta 2023. kroz više od sedamdeset već najavljenih datuma. Uzbudljiva Erosova avantura „BATTITO INFINITO WORLD TOUR“ nastavlja se tako u organizaciji Star produkcije i Adria Summer Festivala, 14. 08. 2023. u pulskoj Areni. U koncertu od preko dva sata, kojim će slaviti beskonačne otkucaje muzike koja će odjekivati spomenikom kulture te večeri, Eros će raspjevati svoju publiku s više od 25 pjesama koje prate njegovu 35-godišnju karijeru.

Vjerojatno ne postoji onaj tko nije čuo “Se bastasse una canzone”, “Piu bella cosa”… pjesme koje su obilježile ovog muzičara i otvorile mu put svjetskoj karijeri. Nakon nastupa na Sanremu 1984. godine s pjesmom “Terra promesa”, Eros Ramazzotti postaje planetarno popularan i do današnjih dana ne silazi s vrhova svjetskih top ljestvica.

– Iznimna nam je čast što će Eros Ramazzotti ovo ljeto nastupiti u Puli. Njegovi koncerti neopisiv su doživljaj i drago nam je da će domaća publika, ali i posjetitelji u Puli imati priliku uživati u zaista sjajnom koncertu – rekao je direktor Star produkcije, Alen Ključe.

ArtickeBottom