Divanhana predstavila drugi single sa novog albuma

0
199

Bosanskohercegovačka grupa Divanhana na društevnim mrežama je podijelila novi single sa aktuelnog albuma “Zavrzlama“. U pitanju je video za još jednu autorsku pjesmu ovog popularnog sastava imena “Lola“, koji je sniman na njihovom posljednjem koncertu u Lisinskom, nedugo prije početka pandemije korona virusa, tačnije 29.02.2020. godine.

Iz benda poručuju kako je ovaj video samo jedan u nizu koje će pokloniti svojoj publici tokom ljetnog perioda:

Produkciju za pjesmu potpisuje dugogodišnji saradnik benda Divanhana Borjan Milošević, dok je video realizovala sjajna ekipa Mono Digital, na čelu sa Sallexom Perićem.

Divanhana je iznenadila sve ljubitelje njihove muzike informacijom da završavaju saradnju sa članicom Šejlom Grgić:

“Serija live videa iz Lisinskog posvećena je našoj dragoj, voljenoj i cijenjenoj kolegici Šejli Grgić sa kojom završavamo profesionalnu saradnju. Šejla će se sa Divanhanom ali i sa svojom sevdah rajom oprostiti serijom koncerata u komšiluku krajem jula i početkom augusta“.

Divanhana je ranije najavila koncerte u Novom Pazaru na Zeman Festu 30.07., Užicu 31.07., te Kragujevcu 01.08. te će za sve poštovaoce njihove muzike ovi koncerti biti posljednja prilika da Divanhanu gledaju u trenutnom sastavu sa sjajnom Šejlom Grgić.