Demi Lovato predstavlja osmi album i novi singl „29”

0
234
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - MARCH 22: Demi Lovato attends the OBB Premiere Event for YouTube Originals Docuseries "Demi Lovato: Dancing With The Devil" at The Beverly Hilton on March 22, 2021 in Beverly Hills, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images for OBB Media)

Nakon uspješnih singlova „Skin of my teeth“, „Substance“ i „Eat me“, globalna zvijezda Demi Lovato predstavlja svoje osmo studijsko izdanje pod nazivom „Holy fvck“.

Izdanje donosi 16 novih pjesama koje slušatelje vode na nezaboravno muzičko putovanje utemeljeno u punk i rock zvuku sa kojim je i započela svoju karijeru. Dva dana pred objavu dugoiščekivanog albuma Demi je otkrila i novu stvar naslovljenu „29”.

Na „Holy fvck” albumu, koji ilustrira iskrenu retrospektivu života posvećenog muzici, nalazi se i nekoliko saradnji sa alternativnim zvijezdama kao što su Yungblud i Royal & The Serpent, kao i sa bendom Dead Sara.

Demi se trenutno priprema za turneju na kojoj će fanovi iz Južne i Sjeverne Amerike ove jeseni imati priliku da uživo čuju pjesme sa novog albuma, kao i rock verzije njenih velikih hitova, uključujući favorite obožavatelja – „Sorry Not Sorry“ i „Cool For The Summer“.