Danijela Martinović snimila spot za novu pjesmu „Ljubav ne odustaje“

0
767

Diva hrvatske muzičke scene Danijela Martinović predstavlja svoju novu pjesmu „Ljubav ne odustaje“.

Jedinstvena je i dugo se čekala:

“Vrlo je teško opisati kakva je to pjesma, jer ona ima toliko snažnu poruku. Ovo je zapravo pjesma budućnosti koja ima svoju prošlost”, govori Danijela, te kaže da je iznimno ponosna. Na prvo je slušanje znala kako se radi o velikoj pjesmi.

“Zaista sam čitavim svojim bićem uvjerena da me ta pjesma stvarno tražila, a ja sam je dugo čekala i napokon smo se zagrlile! Kad se dogodi tako velika pjesma onda to znaš od prvog trenutka. Razum može odabrati drugačije, no srce uvijek ispravno osjeća.”

Poklopiti se morala i prva saradnja Danijele i autora Mire Lesića, čija je želja već dugo bila napisati pjesmu za nju. Danijela zajedno s Mirom i Ines Prajo potpisuje i tekst.

Spot je sniman u kamenolomu u režiji Darija Radusina, no u nimalo zahvalnim uvjetima:

“Ja svaki jači vjetar koji puše zovem bura, e tako je tog dana u Zaprešiću puhala dakle bura koja je tako snažno nosila oblake da nismo uspjeli snimiti ni jednu scenu koliko se svjetlo mijenjalo. Do zadnjeg kadra mi je brada toliko cvokotala da sam je doslovno rukom držala dok nisu rekli da snimaju. Promrzla sam do kosti, ali to definitivno doživljavam kao dobar predznak jer, ni sama ne znam zašto, ali sve svoje najveće pjesme snimala sam u nevjerojatnim uvjetima i rezultat je bio vrhunski.”