Daniel Popović otkrio kome je posvetio svoju pjesmu “Džuli” koju je izveo na Eurosongu

0
163
ArticleTop

Daniel Popović je u novom intervjuu otkrio kome je posvetio svoju pjesmu “Džuli” s kojom je 1983. predstavljao Jugoslaviju na Eurosongu te osvojio četvrto mjesto.

Naime, riječ je o Njemici Angeli, koju je upoznao na ljetovanju u Crnoj Gori. Tada je imao 17 godina.

“To je jedna mlada djevojka koja je došla u pratnji svojih roditelja. Oni su bili fascinirani sa mnom. Oni su me gledali, slušali na pozornici i onda je prišao tata, rekao da se strahovito dopadam njegovoj kćeri i da su oni potpuno za da provedemo vrijeme skupa dok su oni na moru, ukoliko se ja slažem. Naravno, pod kontrolom. Onda smo se mi malo družili i onda je to bilo to. Nikad se više nismo čuli”, rekao je za IN Magazin.

Daniel je nedavno sa sinom Sebastianom snimio duet “Odlazim”. Pjesmu je napisao Miro Buljan.

“Mislim da je on sad sazrio i kao muškarac i kao persona, individua i došao je trenutak da s tako zrelim svojim djetetom napravim duet. Ovdje se čini, što se tiče izbora pjesme, da je nekako slađa tuđa nego naša, jer se tu nikako nismo mogli uskladiti. Tako je pala odluka za Miru Buljana. O njemu se zna, o njemu ne treba previše govoriti, on je izvanredan”, kazao je.

Zatim se osvrnuo na Sebastianove karakterne osobine te ih uporedio sa svojim.

“Ja sam tvrdoglav i uporan, ali mislim da smo oko različitih stvari tvrdoglavi i uporni. Svako na svoj način. Ja sam više u oblacima i danas. On ne, on je čvršće na zemlji. Sebastian je dobar, dobrog srca i voli pomoći drugima. Alturista je po karakteru, empatičan je tip. Tu smo negdje slični”, ispričao je.

ArtickeBottom