Coming 2 America stiže 05. marta

0
538

Stigao je drugi trailer za film Coming 2 America, nastavak popularne komedije iz 1988. godine!

Iz prvog trailera objavljenog još u decembru, vjerni fanovi saznali su kako se kralj Akeem (Eddie Murphy), vraća u New York sa svojim pouzdanim slugom i najboljim prijateljem Semmijem (Arsenio Hall) u potrazi za svojim sinom koji će biti nasljednik prijestolja, kraljevstva Zamunda.

Ono što novi trailer dodaje priči je da majka davno izgubljenog sina (Jermaine Fowler) nije Akeemova supruga Lisa McDowell (Shari Headley) koju je upoznao u Queensu, prije više od tri decenije. Očigledno je da se Akeem zaustavio na nekoliko stanica prije nego što je upoznao ljubav svog života.U dvominutnom isječku gledaoci takođe saznaju da Akeem ima više kćerki. Pa zašto traži prestolonasljednika? Pa, kao što jedna kćerka spominje u najavi, “Žena ne smije vladati Zamundom. To je zakon”.

Što se tiče američkog sina, čije ime nije objavljeno u najavi, on se suočava sa Zamundinim običajima i tradicijima, poput divljih lavova i, hm, “ceremonijalnog obrezivanja?” Za to vrijeme Akeem od mladića otkriva i nešto više o američkom stilu i kulturi.

Coming 2 America stiže na Amazon Prime Video, 05. marta 2021.