Christina Aguilera ponovo priprema latino album

0
553
ArticleTop

Christina Aguilera najavljuje novi latino album i ističe da je rad na novim pjesmama iznova inspiriše.

„Ponovo me inspiriše muzika, a novi album predstavlja za mene onaj trenutak kada se zatvara jedan krug. Godinama sam željela ovako nešto da uradim, i uz sebe imam nevjerovatan tim, koji mi pruža podršku“, izjavila je pop zvijezda.

Prema njenim riječima, sad već može da kaže da je dugo u ovom poslu, te da ima prilično iskustva, ali da se ništa ne može porediti sa radom i druženjem sa latino muzičarima i energijom koju oni nose, uz ljubav i strast koju dijele.

Aguilera kaže da će upravo istraživanje latino muzike doprinijeti tome da i nove pjesme “zarone dublje u njene korijene”, ali će one istovremeno zadržati puno klasičnih stilova, odajući priznanje onima koji su ispisivali historiju muzike.

Album će biti drugi koji će objaviti na španskom jeziku, jer je 2000. objavila “Mi Reflejo”, kao svoj drugi studijski album, a koji je bio na španskom i koji je osvojio i kritiku i publiku.

„Stvari su postale mnogo dublje u pogledu vokalnih mogućnosti, a iza mene je dragocjeno iskustvo u ovom poslu, tako da je ovo novo poglavlje za mene. Mnogo sam svjesnija i imam mnogo više poštovanja prema svemu što je doprinijelo tome da sam sada ovakva žena”, zaključila je Christina.

ArtickeBottom