Cher naporno trenira i u osmoj deceniji života

0
297

Američka diva Cher ovih dana snimljena je kako odmara u Italijanskom Portofinu, gdje je sa društvom uživala u večeri na otvorenom i šetnji gradićem.

Pjevačica, koja je u maju proslavila 75. rođendan, izgledala je senzacionalno u helankama i majici koja je u vidu korseta. Sama kaže, već decenijama se drži strogog režima ishrane i vježbi.

Tajna njenog dobrog izgleda se održava, kako ona kaže : „Puno treniram, pet dana u nedjelji, a kod kuće sama odradim zumbu. Trčim, hodam, sa 60 sam počela učiti da surfam. Želim da budem zdrava i u formi i mislim da mi to uspijeva.“

„Umjesto mesa, radije biram vegetarijansku ishranu, a alkohol i drogu uvijek sam izbjegavala. Neko vrijeme sam pušila cigarete, ali i njih sam se odrekla. Piće sebi priuštim tri ili četiri puta u godini, ništa više od toga“, izjavila je svojevremeno pjevačica.

Nikada nije krila da se podvrgla estetskim korekcijama. Pored brige o tijelu brine i o licu redovno.

Operisala je nos i grudi još na početku karijere, a kasnije je zategla višak kože na kapcima, napravila lifting obrva i lica, bila je na liposukciji i redovna je na „botoksiranju“.