Burak Yeter krajem augusta na Kastelu

0
641
ArticleTop

DJ i producent Burak Yeter 29. augusta nastupa na banjalučkoj tvrđavi Kastel, u okviru manifestacije “Run&More Weekend”, a u organizaciji Fresh Wave tima.

Iako njegova prva izdanja sežu još u 2005. godinu kada je objavio i prvo albumsko izdanje “For Action” Burak se od tada ne zaustavlja i teško da i jedan godišnji kvartal može da prođe bez nekog njegovog izdanja ili saradnje sa nekim od najpoznatijih svjetskih producenata elektronske muzike.

Jedna od takvih saradnji, ovaj put sa čovjekom koji se zove Benny Benassi donijela nam je prošlog ljeta singl “Just Miss Love”, a prije svega nekoliko dana objavljena je “Oh My My” koju potpisuju Burak Yeter & Montiego feat. Seb Mont.

Stalni član svjetskih top lista Burak Yeter kroz svoju muziku upotpunjuje radio etere širom planete, a njegovi muzički projekti poput saradnje sa simfonijskim orkestrima čine ga uvijek inovativnim, zanimljivim, nepredvidivim i uzbudljivim izvođačem, koji će bez sumnje svojim nastupom začiniti predstojeći Vivia Run&More Weekend u gradu na Vrbasu.

ArtickeBottom