Brad Pitt i Sandra Bullock zajedno glume u jednom od dugo očekivanih filmova

0
688

Kad pomislimo da onu A listu Hollywooda u klasičnom smislu, pri vrhu se uvijek moraju naći Sandra Bullock i Brad Pitt. Još ih od 90-ih godina gledamo u nekim od najvećih filmskih hitova tokom godina, a sad će napokon zajedno nastupati u novom filmskom ostvarenju.

Sad možemo reći da će u najnovijem filmu Davida Leitcha, „Bullet Train“, glumiti samo najveće aktuelne zvijezde. Uz Brada Pitta i upravo uključenu Sandru Bullock, u filmu ćemo gledati i Lady Gagu u manjoj ulozi te, Michaela Shannona, Aarona Taylora Johnsona i Zazie Beetz.

Film „Bullet Train“ temeljit će se na japanskom romanu „Maria Beetle“ autora Kotaro Isake. Radnja prikazuje pet ubica koji se nađu u istom brzom vlaku iz Tokyja za Morioku i njihove međusobne konflikte. Trenutno nije izašao ni engleski prijevod knjige, ali zasigurno ćemo ga pročitati.

Interesantno je da, iako su već desetljećima najjači filmski glumci, Pitt i Bullock nisu imali priliku glumiti zajedno. Jedino što ih u glumačkom smislu veže je činjenica da je Bullock glumila u spin offu klasika „Ocean’s Eleven“.

Kako je Sony Pictures najavio, film „Bullet Train“ imat će premijeru 8. aprila 2022. godine.