Bivša zvijezda Beverly Hillsa Tori Spelling se razvodi od supruga

0
595

Tori Spelling (47), kći legendarnog producenta Aarona Spellingai stvoritelja popularne serije „Beverly Hills, 90210“ u kojoj je igrala lik Donne, navodno se razvodi od supruga, glumca Deana McDermotta (54).

Već duže vrijeme postoje glasine kako je par ponovno pred razvodom. Glumica dugo nije objavila fotografiju sa suprugom na društvenim mrežama, a sada je viđena bez vjenčanog prstena.

Tori i Dean upoznali su se na filmskom setu kada su oboje bili u braku s drugim osobama. Aferu su započeli prve večeri kad su se upoznali, a ubrzo su zatražili razvode od svojih tadašnjih supružnika. Par zajedno ima petero djece: sinove Liama (14), Finna (8) i Beaua (4) te kćeri Stellu (12) i Hattie (9).

Svoj bračni život su prikazali u reality showu ‘Tori &Dean: Inn Love’ u trajanju od 2007. do 2012. godine. 

Par je i prije bio pred razvodom zbog Deanove nevjere iz 2013. godine, koju je glumac priznao u dokumentarnoj seriji ‘True Tori’ 2014. Njegovo priznanje je uznemirilo djecu, a Tori je navodno doživjela živčani slom.

Glumica je objasnila da razumije njegovo varenje, pošto su oboje bili u braku kad su započeli aferu.

Razlog brojnih reality emisija je bio bankrot. Bračni par je bio dužan doslovno na sve strane. Dugove su navodno podmirili u aprilu prošle godine.