Beyonce nas časti novim albumom

0
520
ArticleTop

Beyonce je jedna od najmoćnijih žena današnjice. Počev od muzike, preko plesa, produkcije, glume, do poduzetništva, ona je inspiracija i motivacija mnogim ljudima širom svijeta. Njena misija je upravo to, da aspolutno svima na svijetu pošalje poruku da i oni mogu biti sve što požele.

Sada, poslije godinu i po dana u studiju i rada na novom album, zvanično je potvrdila da nova muzika stiže.

Nekada joj je potrebna čitava godina da probere samo one melodije koje u potpunosti odgovaraju njenom senzibilitetu. Ipak, i poslije karijere duge 30 godina, ona osjeća onu istu strast i ljubav sa početka.

Iako još uvijek nema puno detalja koji se tiču novog albuma, ono što znamo jeste da je isti bio inspirisan vremenom provedenim u izolaciji i raznim nepravdama koje su se u tom periodu dešavale.

Beyonce smatra da je vrijeme da se ponovo smijemo, putujemo, pobjegnemo gdje želimo.

Dok je tridesete posvetila porodici i građenju svijesti da je više od svoje karijere, osjeća da su četrdesete njeno vrijeme za uživanje i opuštanje.

Iako naslov, tema ili datum izlaska još nisu navedeni, fanovi mogu očekivati ​​iznenadnu objavu bez najave, kao što je bio slučaj s njenim posljednjim solo albumom „Lemonade“ iz 2016. ili albumom u kolaboraciji sa njenim suprugom „Everything Is Love“ iz 2018. godine.

ArtickeBottom