Bend Rock Ko Fol energičnim nastupom zagrijao posjetitelje Winter Festa u Sarajevu

0
81
ArticleTop

Večeras je publiku na Trgu preko puta Vijećnice u Sarajevu energičnim nastupom zagrijala grupa Rock Ko Fol.

Sastav Rock Ko Fol bio je zadužen da pretposljednji dan u 2023. godini raspjeva publiku na Winter Festu u Sarajevu, a sudeći po fotografijama i snimcima to su i uspjeli učiniti.

Izveli su neke od najvećih hitova regionalnih zvijezda poput pjesama “Ne lomite mi bagrenje” Đorđa Balaševića, “Čerge” Zlatnih akorda te “Bos il’ hadžija” Zabranjenog pušenja.

Winter Fest je otvoren nastupom Indire Forze, a nastupi kako domaćih tako i regionalnih muzičara su najavljeni i u prvim danima nove 2024. godine.

Cilj organizatora Winter Festa je da na jednom lokalitetu okupe veliki broj domaćih stranih izlagača hrane I pića, od nacionalnih preko internacionalnih delicija te brojne domaće i strane muzičke izvođače.

Isto tako im je cilj da grad Sarajevo zasija u svom najljepšem svjetlu u decembarskim danima te privuče veliki broj građana, ali i turista. Festival nudi 12 dana odlične zabave, priliku za uživanaje u hladnim i toplim napicima te degustiranje raznih jela koja će vam pripremiti izlagači.Ovo jedinstveno iskustvo zime će oživjeti čaroliju praznične sezone, kako u srcu Općine Stari Grad, tako i cijelog Sarajeva . Festival se održava uz podršku Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo te Općine Stari Grad. Organizatori su se zahvalili i ostalim prijateljima projekta, a to su Carlsbeg Group, Red Bull, Coca Cola, Tikves, Franck, Antena Sarajevo, Klix.ba, Adriatic osiguranje i Sarajevski kiseljak.

ArtickeBottom