Balaševićev sin najavio zanimljiv projekt posvećen ocu

0
624
ArticleTop

Legendarni kantautor Đorđe Balašević 19. februara je izgubio bitku za život u 68. godini nakon što se borio s upalom pluća zbog zaraze koronavirusom. Cijela regija je oplakivala njegov odlazak i spontano su se ljudi okupljali na gradskim trgovima i pjevali njegove pjesme, a najtužniji oproštaj obožavatelja je bio upravo u njegovom Novom Sadu.

Nakon što se početkom prošlog mjeseca njegov sin Aleksa Balašević prvi put oglasio povodom očeve smrti i uz zajedničku fotografiju napisao: “Kada si TI u pitanju, nema ni tuge, ni žalosti… Već samo sreće i vječnosti… Jednostavno tako…”, sada se ponovno oglasio na Instagramu. Zahvalio se na podršci proteklih dana i najavio projekt koji, sudeći po nazivu, ima veze s ostavštinom njegovog oca.

“Za sve koji su me pitali kako sam, hvala im od srca. Kako mogu biti osim ponosno kao i oduvijek. Vratih se poslu konačno. 9. Megdan koji će biti sigurno najveći do sada sudeći po tome kakvo svjetsko ime dolazi u naš ring, održat će se uskoro. Datum objavljujemo za nekoliko dana.

Naravno ono što svi iz dana u dan nestrpljivo pitate, pogotovo od novinara je Megdan film. Datum, glumci, scenarij i naravno koji će poznati glumac imati čast da glumi “Čoveka s mesecom u očima”.

Drago mi je i motivacija što ste nestrpljivi, ali morali ste razumjeti situaciju i pustiti da prođu dani. Uskoro ćete saznati i bit ćete oduševljeni”, napisao je Aleksa Balašević na Instagramu.

ArtickeBottom