Bajaga i Instruktori najavili koncert u Zenici

0
63

Bajaga i instruktori najavljuju koncert u Gradskoj areni u Zenici, 27. decembra 2022. s početkom u 20 sati gdje će publika imati priliku čuti nove ali i legendarne stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju ‘Tišina’, ‘Ti se ljubiš (na tako dobar način)’, ‘Zažmuri’, ‘Plavi Safir’, ‘Dobro jutro džezeri’, ‘Muzika na struju’, ‘220 u voltima’, ‘Tamara’, ‘Sa druge strane jastuka’ i mnogi drugi.

Postoje više od trideset godina, a nedavno su u Zagrebu rasprodali tri datuma u Koncertnoj dvorani Lisinski, nakon čega su otišli na američku turneju.

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u aprilu 2019. godine predstavili su svoj dvanaesti album ‘U sali lom’ s kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova. Početak 2020. obilježio je novi hit pod imenom „Darja“ koji je Bajaga pjevao u duetu s poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem. Nakon posljednjeg albuma “Ovaj svet se menja” izdanog iste godine, prije šest mjeseci Bajaga i Instruktori iznenadili su novim singlom 21. vek.

Early bird ulaznice možete nabaviti do 1. decembra po cijenama od 20 KM za parter, 30 KM za sjedeća mjesta na tribini, te 40 KM za VIP ložu.