Autobiografska hit knjiga “U inat svima” Željka Bebeka u prodaji

0
303
ArticleTop

Autobiografska knjiga “U inat svima” legendarnog Željka Bebeka u izdanju Večernjeg lista još je jedno vrijedno muzičko štivo koje se ovih dana može naći na tržištu. 

Hit knjigu u kojoj je slavni pjevač otvorio dušu i otkrio svoj životni i profesionalni put napisao je novinar Večernjeg lista Robert Bubalo, a uredio Žarko Ivković.

“Rock-zvijezde uvijek imaju neke pikanterije koje se znaju, koje se istražuju i one koje se ne znaju. U razgovorima s Robertom Bubalom nisam kalkulirao, drago mi je što je na kraju sve izašlo iz mene i što nemam potrebu za popravkom. I mojoj obitelji se sviđa kako je sve napisano”, rekao je Bebek na predstavljanju knjige.

“Ono što sam ja otkrio o Željku Bebeku je da je on duboko emotivna osoba. U našim razgovorima i ja sam se otvarao njemu tako da mogu reći da su naši susreti iz kojih je nastala ova knjiga bili vrlo emotivni”, rekao je Robert Bubalo.

Struktura knjige je vrlo dinamična, ima trideset i šest poglavlja u kojima se izmjenjuju priče iz muzičke karijere i privatnog života. U knjizi se nalaze i brojne fotografije iz porodične arhive, s kolegama, prijateljima, porodicom. U posebnom izdanju nalazi se i Bebekova posveta i CD s njegovih sedamnaest velikih hitova.

ArtickeBottom