Albina objavila videospot za novi singl „La La Love“

0
408

Predstavnica Hrvatske na Eurosongu Albina Grčić predstavila je novi singl „La La Love“ koji je spreman svojim melodijama i ritmom uljepšati ove ljetne dane, ali i potaknuti na ples u nadolazećoj jeseni i nakon nje – jer kako i poznata izreka kaže, sve što nam je potrebno je – malo „La La Love“.

„Prateći pjesmu, atmosfera spota Albinu u društvu plesačica Dore Masle, Andreje Žarak, Mije Petković i Tatjane Bogomolec vodi na tanku granicu između ljubavi i zaluđenosti, nestrpljivosti i iščekivanja“, objasnio je redatelj Luka Sepčić, koji uz Anu Badurinu čini kreativni tim SESTRICE, zaslužan za produkciju spota.

„Atmosfera na snimanju je bila vruća, haha, u svakom smislu te riječi! Stvarno je svaki član ekipe dao svoj maksimum“, izjavila je Albina. Činjenica da je pjesma plasirana u samom srcu ljetne sezone govori koliko se na važnosti pridavalo svakom detalju, kako u muzičkom tako i u vizualnom smislu. „S obzirom na to da je ‘La La Love’ jako moderna, fresh i catchy pjesma, zahtjeva jednako tako moderan i svjež popratni vizualni segment, a budući da smatram kako su SESTRICE u velikoj mjeri vizualno osvježile našu muzičku scenu, saradnja s njima bila je pun pogodak“, nastavlja Albina, „Veliki sam fan njihovog rada te mi je, kada je karijera u pitanju, ovom saradnjom ostvarena još jedna želja.“ Među zaslužnima za atraktivan stil i estetiku videospota bili su i Helena Janjušević (koreografija), Stefanom Orlićem (styling), RukaBeauty (makeup) i Franić Salon/Martin Posavec (frizura).